Site Loader

Veel creditcards bieden u gratis toegang tot luchthavenlounges, niet alleen op binnenlandse bestemmingen, maar ook op internationale.

U bent vaak ontraden om met uw creditcards te betalen. Maar als je er optimaal gebruik van maakt, is plastic geld eigenlijk een zegen. Hiermee kunt u verschillende andere voordelen verdienen die mogelijk niet mogelijk zijn tijdens transacties via een betaalpas. Je moet de slimme manier kennen om er gebruik van te maken. Aan de ene kant hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te veel contant geld bijhoudt wanneer u een creditcard bij zich hebt, aan de andere kant, als het niet binnen een bepaalde limiet wordt gebruikt, kunt u hierdoor in een ernstige schuldenval terechtkomen.Hier zijn een paar manieren om daadwerkelijk goed te scoren en verschillende voordelen te behalen terwijl u uw plastic geld op de juiste manier gebruikt.

Kredietwaardigheid

Verantwoordelijk gebruik van uw creditcard is op verschillende fronten goed voor uw financiële gezondheid. Ten eerste helpt een gedisciplineerd gebruik, dat inhoudt dat u uw uitgaven vaker wel dan niet binnen 40% van uw kredietlimiet houdt, samen met het tijdig en volledig betalen van uw rekeningen, u helpt uw kredietscore op te bouwen.

“Een hoge credit score is de sleutel om in aanmerking te komen voor toekomstige leningen die men nodig heeft om levensdoelen te bereiken, zoals het kopen van een huis of om financiële noodsituaties aan te pakken,” zei SahilArora – Hoofd van PaymentProducts, Paisabazaar.com.

Reisvoordelen

Veel kaarten bieden u gratis toegang tot luchthavenlounges, niet alleen op binnenlandse bestemmingen, maar ook op internationale. De kaart geeft aan hoe vaak per kwartaal of per jaar u toegang hebt tot deze lounges. Sommige kaarten bieden onbeperkte toegang tot lounges wereldwijd. De volgende keer dat u op reis bent en op een ongemakkelijke stoel zit te wachten op uw vlucht, veegt u over uw kaart en krijgt u in plaats daarvan toegang tot een lounge voor comfortabele stoelen, drankjes en WiFi.

NavinChandani, CBDO, Bankbazaar.com zei dat je niet alleen via je kaart toegang hebt tot de lounge op luchthavens. U kunt ook een reeks kortingen, aanbiedingen en voordelen krijgen die uw reiskosten zouden verlagen als u dingen goed plant.

 

 

“Sommige co-branded air miles-kaarten kunnen bijvoorbeeld vliegtickets met korting aanbieden bij geselecteerde luchtvaartmaatschappijen. Sommigen kunnen bonusluchtmijlen verstrekken tijdens vernieuwing of voor uitgaven boven een drempel. Sommigen zien af van de basisbeurs voor binnenlandse ticketprijzen.

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen krijgt u zelfs prioriteit bij het inchecken en extra bagagevrijstelling, samen met een versnelde beloningspuntstructuur. Je beloningspunten kunnen vervolgens worden omgezet in vliegtickets, wat betekent dat je meer vrij kunt reizen, ‘legde hij uit.

Beloningen punten

Banken bieden consumenten ook een breed scala aan beloningspunten voor hun creditcarduitgaven. Om deze voordelen echter optimaal te benutten, moeten klanten kaarten nemen waarvan het beloningspunt of de voordelenstructuur bij hun levensstijl en uitgavenpatroon past. U krijgt de lijst met aanbiedingen op de website van de betreffende bank. Je moet ook dat deze verzamelde beloningspunten komen met een geldigheid. Daarom moet u er optimaal gebruik van maken voordat het vervalt.

EMI-optie

Creditcards helpen u ook bij het doen van big-ticketaankopen op EMI’s om ervoor te zorgen dat uw financiën niet onder controle zijn. Arora vertelde Moneycontrol dat veel klanten creditcards gebruiken om hun vakantie in het buitenland op EMI’s te financieren. “Ook werken de meeste banken samen met verschillende verkopers om de optie van gratis EMI aan te bieden, wat betekent dat consumenten geen rente hoeven te betalen, wat anders geassocieerd wordt met de EMI-optie,” zei hij.

Andere aanbiedingen en kortingen en cashbacks

U kunt gebruik maken van korting of gratis filmtickets over uw creditcards. Als u bijvoorbeeld uw tickets koopt via een bekende boekingswebsite, krijgt u mogelijk elke maand een combinatie van 1 + 1 of tickets met korting bij bepaalde theaters.“Consumenten die elke maand een aanzienlijk bedrag aan brandstof uitgeven, moeten een brandstofcreditcard krijgen, die door veel banken wordt aangeboden. Evenzo moeten frequente reizigers een reiscreditcard kiezen om gratis luchtmijlen, toegang tot de lounge, hotelvouchers enz. Te verdienen, ”zei Arora.

Geavanceerde creditcardaanbieders doen hun uiterste best om uw hobby’s uit te leven. Veel kaarten bieden nu toegang tot golfbanen, in beperkte of onbeperkte vorm, samen met lessen. Zeillessen en toegang tot geselecteerde race- en voetbalclubs kunnen deel uitmaken van de deal met uw kaart. Niet alleen dat, premium creditcards bieden u ook cadeaubonnen voor luxe merken. Deze voordelen betalen alle jaarlijkse kosten terug die u mogelijk op de kaart betaalt.Chandani zei dat high-end creditcards u ook conciërgediensten bieden. Deze kunnen handig zijn in verschillende situaties. U kunt deze services gebruiken om uw boekingen te maken, of het nu gaat om vliegtickets, hotelkamerreserveringen, restaurants of films. “De conciërge kan zelfs medische hulp en auto-pechverhelping regelen door de auto naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen,” zei hij.

U ziet dus wat voor voordelen zo een creditcard met zich me kan brengen? Heeft u nog geen creditcard? Het aanvragen van een creditcard is zeker niet moeilijk. Tegenwoordig kunt u dat gewoon online doen. U kunt eenvoudig prepaid creditcard vergelijken en uw keuze maken.

Jack Varney