Site Loader
samsung galaxy s8

De Samsung Galaxy S8, die net officieel is geïntroduceerd, doet al veel stof opwaaien. Zijn technisch record is zo indrukwekkend dat hij zijn grootste concurrent, de iPhone 7, op bijna elk niveau verslaat. Grensloos lijkt de trend, want de LG G6, een van de favorieten van de MWC 2017, heeft ook een scherm zonder grenzen. Vergelijking van deze twee telefoons, die een nieuw tijdperk in de wereld van smartphones, die van totale onderdompeling, openen.

Beide Telefoons Hebben Een Mooie En Stijlvolle Afwerking

Het verschil tussen deze twee smartphones is op het eerste gezicht moeilijk te zien. De twee Koreaanse fabrikanten hebben gekozen voor een fusie tussen glas en metaal, en voor een gigantische zeef die perfect in het chassis past. De Samsung Galaxy S8 heeft gebogen randen zoals bij eerdere Edge versies. Een klein merkbaar voordeel, dat de verwerking verbetert, maar dat nog steeds onvoldoende is om de overwinning van het ontwerp toe te schrijven aan Samsung.

Wat Is Het Verschil Tussen De LG G6 en de Samsung Galaxy S8

De LG G6 heeft ook een zeer mooie afwerking, met een vingerafdruklezer en een dubbele fotosensor op de achterkant. Sommigen denken misschien dat niets revolutionairs juist is. Hoe dan ook, zou het antwoord zijn, het management van LG, die met een klassiek ontwerp wilde “zorgen” om mensen de halve fiasco van de LG G5, een modulaire mobiele telefoon die niet het verwachte succes had, te laten vergeten.

samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 Is Een stuk Beter Dan De LG G6

Zelfs als je een meter loopt, is het moeilijk om te weten wie van Samsung of LG de strijd om de afmetingen wint. Beide smartphones zijn 148,9 mm lang. Ze is bijna 4 mm minder breed dan de LG G6 (68,1 vs 71,9 mm), maar ook minder dun met een tiende van een mm (8 vs 7,9 mm).

  • Het is in termen van gewicht dat we een echt verschil zien. Op dit gebied wint Samsung: 155 vs. 163 g. De deelscore is dus 2-1 voor de Samsung smartphone.
  • De Galaxy S8 is alleen een stuk duurder in vergelijking met de G6, maar over het algemeen is het wel logisch aangezien dit model een stuk meer functies heeft.

Jack Varney