Site Loader

Aansprakelijkheidsverzekering is een waardevolle vorm van bescherming die de meeste bedrijven nodig hebben. Het kiezen van de juiste polis kan lastig zijn, dus het is belangrijk om te weten welke zakelijke aansprakelijkheidsverzekering dekt voordat u de investering doet.

Als u wordt aangeklaagd voor persoonlijk letsel of materiële schade, dekt de algemene aansprakelijkheidsverzekering de kosten van de raadsman en de claim, tot uw polislimieten. Als bedrijfseigenaar heeft u de verantwoordelijkheid om uw klanten en klanten veilig te houden. Algemene aansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming als die verantwoordelijkheid niet wordt vervuld.

U hebt ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig als uw bedrijf professionele diensten aanbiedt. Ook wel fouten- en omissies (E&O) -verzekering genoemd, dit dekt fouten waarvoor uw bedrijf verantwoordelijk is en die niet zijn opgenomen in een algemene aansprakelijkheidsverzekering.Als uw bedrijf een product produceert, heeft u een productaansprakelijkheidsverzekering nodig die specifiek is ontworpen om de items te dekken die u maakt. Geschillen over aansprakelijkheid voor producten kunnen duur zijn, dus deze is een must.

Als u mensen in uw bedrijf in dienst heeft, wilt u misschien ook een verzekering voor arbeidsvoorwaarden overwegen, die u beschermt in het geval van een rechtszaak tegen u door een van uw teamleden.

Het beste deel van de aansprakelijkheidsverzekering is dat als u wordt aangeklaagd, zelfs als u zeker weet dat u niet in gebreke bent, de verzekeringsmaatschappij uw verdediging zal betalen, wat u tienduizenden dollars (of meer) kan besparen en toestaan u om een onrechtmatige claim te bestrijden, die u mogelijk anders zou moeten regelen.Een aansprakelijkheidsverzekering is relatief goedkoop, maar veel ondernemers vinden het moeilijk om concurrerende premies te krijgen zonder al te veel werk. Wij kunnen u hierbij helpen.

Het belang van een aansprakelijkheidsverzekering kan niet genoeg worden benadrukt. Als u klaar bent om uw risico’s te verkleinen, kostbare juridische fouten te voorkomen en uw tijd en middelen vrij te maken om u te concentreren op het succes van uw bedrijf dan moet u snel een aansprakelijkheidsverzekering vinden. En er zijn voordelige premies te vinden. U hoeft geen aansprakelijkheidsverzekering zzp premie te betalen die torenhoog is.

Jack Varney